Category: BJERI Companies

BJERI Companies – bjeri.com

USA – Page 2

Posted in Actualités et politique[1], History[2], Mankind[3], Non classé[4] | Tagged CENTRAL REGION, Cyrenaica, Green Nafusa Western Mountains, ISSA / JESUS, Italy, MARY, MOHAMMED (PBUH), Mu”ammar al-Qathafi, RAS JEDIR, SAUDI ARABIA, SOUTH LIBYA, TRIPOLI, Tunisia, UNO, USA, WESTERN REGION, Yemen[5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][19][20][21] | Leave a comment[22] Posted in Actualités et politique[23], History[24], Mankind[25] | Tagged CENTRAL REGION, fighting the Yanks, LIBYAN RATS,...

READ MORE USA – Page 2

AL in Sweden.

nga Enkejlenda Veliu. Enderroj shume…Qekur vajzes sime ti vije mosha per martese…ai djali te vije ti kerkoje doren ne shtepi…Dhe ne te pyesnim…I biri i kujt eshte?C.fis kane?Me cfare merren?E plot pyetje si keto…E kur te martohej…te dilte e veshur me te bardha…e ta percillte i vellai dhe daja, nga shtepia …dhe oriz supeve….Dhe grate, qe te perlotura do te...

READ MORE AL in Sweden.